Dragan Marković Palma, Jagodina első embere hazugságnak nevezte a Marinika Tepić, a Szabadság és Igazság Párt alelnökének sajtótájékoztatóján elhangzottakat, és azt mondta, Tepićre emiatt börtön vár.

Marković sajtóközleményében Marinika Tepić számlájára számos sértést fogalmazott meg, egyebek közt Đilas szócsövének nevezte, és közölte, „csíkos ruha vár rá, amiért hazudott”.

– Amit ez az asszonyság, Dragan Đilas szócsöve mondott, a legundorítóbb hazugság, amit valaha hallottam. Az sem újdonság, ezt már a közelmúltban is mondtam, hogy az asszonyság hazudik, de ez mára mindennapossá vált. Az egyetlen igazság abban, amit mondott az, hogy mindezek miatt valakinek börtönbe kell mennie, de ez a valaki Đilas szócsöve, a hazugság szerzője lesz – mondta Dragan Marković Palma, aki Dragan Đilasnak is üzent:

– Đilas úr, ön téved, ha azt hiszi, hogy a saját gyanús ügyleteiről hazugságokkal el tudja terelni a figyelmet úgy, hogy hagyja a szócsövét, hogy hazudjon, sértegessen, és Szerbiában mindenkire rátámadjon. Az ügyészségnek nem kell pazarolnia a papírt idézésre, mert én magam holnap bemegyek, és megmondom, hogy Đilas szócsöve rettenetes hazugságokat állított, de ugyanúgy Đilas szócsövének is be kell majd mennie az ügyészségre, és bizonyítania mindazt, amit állít, és annak az embernek is meg kell jelennie, akinek a hangja a felvételen hallható. Ha az nem mondott igazat, akkor jobb, ha elrejtőzik. Đilas hierarchiájában mindenki egy kaptafára van, ők mindannyian hazudnak, mint ahogyan az állítólagos szemtanúik is. Én nem vagyok Bill Clinton, és azok sem Monica Lewinsky-k, akiket Đilas és szócsöve emlegetnek. Hazugságaitoknak se vége se hossza, amit az is bizonyít, hogy a sajtótájékoztatótokon azt mondtátok, hogy Jagodinából elköltöznek az emberek, mert félnek. Jagodinából senki sem költözött el, hanem az emberek ide költöznek családostól. A egyetlen igazság abban, amit a szócső mondott az az, hogy mindezek miatt valakinek börtönbe kell mennie. Mivel ez nem én leszek, mert nekem nincs miért, ezért készüljetek a csíkos ruhára – idézi Dragan Marković Palma közleményét a Nova.rs.

Amint arról korábban beszámoltunk, Marinika Tepić hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a hatalmat bitorló abberált szörnyetegek maffiára jellemző dolgokat cselekszenek, és azt mondta, Jagodina első embere, Dragan Marković Palma koalíciós partnereivel együtt nőket és kislányokat futtat.

Tepić: Itt a bizonyíték, Jagodinán kislányokat molesztálnak a politikusok

Dragan Marković Palma (Fotó: N1)