Habár a törvény szerint Szerbiában csak a Nova S közvetítheti a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit, úgy tűnik, a 18 órakor kezdődő Magyarország-Portugália mérkőzést a Sat-trakt felhasználói is megnézhetik majd, ugyanis Zsemberi János, a cég tulajdonos az Indexnek azt nyilatkozta, hogy a bírság sem érdekli, a magyar meccsek idejére nem sötétítik el az M4 Sportot.

Írja meg nyugodtan, hogy ne aggódjanak a vajdasági magyarok – akik velem együtt az önök újságjának rendszeres olvasói –, mert legalább a magyar válogatott meccseit sugározni fogja a kábelszolgáltatóm –

mondta Zsemberi János az Indexnek.

– Amúgy nem lehetne, mert a jogtulajdonos a United Media, és a Nova S tévén lehet egyedül nézni az Európa-bajnokság mérkőzéseit, méghozzá egy hónapra durván háromezer forintnak megfelelő előfizetési díj fejében. Nem napokkal, hanem órákkal az Eb rajtja előtt közölték, hogy kiveszik az Eb-t a közszolgálati, tehát ingyenes szolgáltatók csomagjából.

A magyarok három csoportmeccsét – s ha továbbjutunk, akkor a többit is – be fogom tenni a programunkba, természetesen ingyen. Az sem érdekel, ha ezért bírságot, kötbért sóznak rám, ami akár az egymillió eurót is elérheti. Nem maradhat magyar–portugál nélkül a délvidéki közönség!